Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
  • Datenschutz- und Nutzungsrichtlinien
Continue
x
VC HSWT
  • courses
  • Calendar
  • Language
    Deutsch English Español Français Itailiano Português Pyccknñ
  • Help
    Moodle Generative AI Digital exams and plagiarism check Tools & Media services Course request Servicedesk
  • More
Sitewide search Close
Toggle search input
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ Português - Brasil ‎(pt_br)‎ Русский ‎(ru)‎
You are currently using guest access
Log in
VC HSWT
courses Calendar Language Collapse Expand
Deutsch English Español Français Itailiano Português Pyccknñ
Help Collapse Expand
Moodle Generative AI Digital exams and plagiarism check Tools & Media services Course request Servicedesk
  1. Courses
  2. Weihenstephan
  3. Fakultät Nachhaltige Agrar- und Energiesysteme
  4. Studiengang Bio-Lebensmittel & Business

Studiengang Bio-Lebensmittel & Business

  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
4. BB _Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen III
6.AB 6.BB | Marketing & Vertrieb | Kühl, Busch, Beinert
2.AB 2.BB | Marketing-Grundlagen
7.BB - Diskurs Future of Food | Busch, Daude, Kühl
7. BB | Organisation
Lebensmittelrecht und Lebensmittelsicherheit - 6. Sem. BB (Jakob)
6. BB | Lebensmittelmärkte & Konsumtrends | Daude, Busch (SS 2025)
4.BB | 4.AB - Qualitätsmanagement und Rückverfolgbarkeit | Busch, Barton
3.BB | Konsumentenverhalten | Busch
6. BB | Organisation
Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen III
4. BB | Organisation
4.+6. BB/AB | Erzeugung und Verarbeitung von Fleisch und Fleischprodukten | Patzkéwitsch, Weindl
4. BB | Ernährung und Gesundheit
3. BB | Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen II | Zeiler, Weindl, Versen
3. Sem. AB+BB Marktforschung (Prof. Dr. Monika Gerschau)
3. BB | Organisation
3. BB | Konsumentenverhalten | Beinert
2. BB | Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen I
1. BB | Organisation
  • 1 Page 1
  • 2 Page 2
  • » Next page
You are currently using guest access (Log in)
Policies
Powered by Moodle