Skip to main content
If you continue browsing this website, you agree to our policies:
  • Datenschutz- und Nutzungsrichtlinien
Continue
x
VC HSWT
  • courses
  • Calendar
  • Language
    Deutsch English Español Français Itailiano Português Pyccknñ
  • Help
    Help for teachers Demo course Fresher information AI for teaching and learning Course request Servicedesk
  • More
Site-wide search Close
Toggle search input
English ‎(en)‎
Deutsch ‎(de)‎ English ‎(en)‎ Español - Internacional ‎(es)‎ Français ‎(fr)‎ Italiano ‎(it)‎ Português - Brasil ‎(pt_br)‎ Русский ‎(ru)‎
You are currently using guest access
Log in
VC HSWT
courses Calendar Language Collapse Expand
Deutsch English Español Français Itailiano Português Pyccknñ
Help Collapse Expand
Help for teachers Demo course Fresher information AI for teaching and learning Course request Servicedesk
  1. Courses
  2. Weihenstephan
  3. Fakultät Nachhaltige Agrar- und Energiesysteme
  4. Studiengang Bio-Lebensmittel & Business

Studiengang Bio-Lebensmittel & Business

1. BB | Organisation
2.AB 2.BB | Marketing-Grundlagen
2. BB | Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen I
2. BB | Lebensmittelchemie und Verarbeitung | Otten
3. BB | Konsumentenverhalten | Beinert
3.BB | Konsumentenverhalten | Busch
3. BB | Organisation
3. Sem. AB+BB Marktforschung (Prof. Dr. Monika Gerschau)
4.+6. BB/AB | Erzeugung und Verarbeitung von Fleisch und Fleischprodukten | Patzkéwitsch, Weindl
4.BB | 4.AB - Qualitätsmanagement und Rückverfolgbarkeit | Busch, Barton
4. BB | Ernährung und Gesundheit
4. BB _Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen III
4. BB | Organisation
6.AB 6.BB | Marketing & Vertrieb | Kühl, Busch, Beinert
6. BB | Lebensmittelmärkte & Konsumtrends | Daude, Busch (SS 2025)
6. BB | Organisation
7.BB - Diskurs Future of Food | Busch, Daude, Kühl
7. BB | Organisation
Erzeugung und Verarbeitung von Lebensmittelrohstoffen III
Lebensmittelrecht und Lebensmittelsicherheit - 6. Sem. BB (Jakob)
You are currently using guest access (Log in)
Policies
Powered by Moodle